Sisustuspalvelut

Sisustussuunnittelu
Stailaus
Kalustus

Asunnon sisustussuunnittelu

Suunnittelemme erilaisiin tiloihin yksilölliset sisustuskokonaisuudet. Meidän avullamme tilan parhaimmat ominaisuudet tulevat tyylikkäästi esiin, ja tilan toiminallisuus on huomioitu parhaimmalla mahdollisella tavalla.
Lue lisää sisustuspalvelustamme.

Asunto myyntikuntoon

Designelistä saat houkuttelevan stailauksen, korkealaatuiset myyntikuvat ja yksilöllisen asuntonäytön valmistelun.

Stailauspalvelumme tuo esiin myytävän tilan vahvuudet, mittasuhteet ja mahdollisuudet. Samalla korjaamme sisustamisen keinoin tilan epäkohtia. Asiantuntevasti ja tyylikkäästi stailattu tila inspiroi ja innostaa ostajaa!

 

Stailauksen avulla on helppo:

  • hahmottaa kuinka tilan voi hyödyntää
  • nähdä tilan mahdollisuudet
  • muodostaa kuvan kalusteiden käyttömahdollisuuksista

Myyvä ja inspiroiva sisustus

Inspiroivat ja myyvät sisustukset syntyvät tilan ehdoilla. Kohteeseen parhaiten sopiva stailaus alkaa tutustumisella tiloihin. Sen jälkeen valitsemme kohteeseen sopivimmat kalusteet, tekstiilit ja piensisustuksen. Voimme käyttää asiakkaan omia tavaroita tai tuotteita omasta sisustusvarastostamme.

Stailaus ja kalustus

Designel suunnittelee ja toteuttaa asunnon sekä liiketilan myyntikuntoon kohteen koosta riippumatta. Monessa tapauksessa siivous, tavaroiden ja huonekalujen karsiminen sekä uudelleen asettelu riittävät lisäämään asunnon houkuttelevuutta. Karsiminen helpottaa myös tulevaa muuttoa uuteen osoitteeseen. 

Tyhjän tilan stailauksessa käytämme omaa monipuolista huonekalu- ja tekstiilivarastoamme. Sen avulla toteutamme jokaiseen kohteeseen tyylikkään myyntisisustuksen, joka helpottaa ja nopeuttaa ostopäätöksen syntymistä.  

Valaistus- ja remonttisuunnittelu

Teemme myös valaistus- ja remonttisuunnitteluja koteihin, liike- ja toimitiloihin. Kuten sisustuskohteissa, jokainen remonttiprojekti ja valaistussuunnittelu alkaa asiakkaan toiveista.

Lisäpalveluna tarjoamme remonttien ja valaistuksien toteutuksien organisointeja ja työmaakäyntejä.

Asuntojen valokuvaus

Sanonta ”Yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.”, pitää paikkansa. Kuvat ratkaisevat tulevatko ostajaehdokkaat näyttöön. Sen lisäksi, että ne lisäävät kävijämääriä esittelyyn, ne lyhentävät myyntiaikaa. Kun tilaat valokuvauksen kauttamme, kuvien kuvakulmat korostavat asunnon parhaimpia puolia tasokkaasti ja korkealaatuisesti. Palvelu sisältää valokuvien lisäksi kuvausjärjestelyn ja kuvauksen valvonnan.

Kiinnostuitko? Katso kuvia toteuttamistamme sisustuksista ja stailauksista, joissa on käytetty oman sisustusvarastomme kalusteita aina kuvausrekvisiittaa myöten.

Kiinnostuitko? Katso kuvia toteuttamistamme sisustuksista ja stailauksista, joissa on käytetty oman sisustusvarastomme kalusteita aina kuvausrekvisiittaa myöten.

Jätä soittopyyntö!